Magento e-handel

E-handeln i Sverige ökar stadigt! För 2010 beräknas e-handeln stå för 24 miljarder kronor eller 4,7% av den totala handeln. Vi började tidigt med att använda oss av Magento som e-handelsplattform och har genomfört många lyckade projekt. En nyckel till en lyckad e-handelslösning är integration med företagets affärssystem och där har vi stor erfarenhet. 

Magento är en flexibel och väldigt skalbar e-handelsplattform som bygger på Open Source och har vunnit flera priser så som Best Open Source Software 2008 och Best New Open Source Project 2008.

Flexibiliteten och skalbarheten som finns i Magento är oslagbar. Den ger dig både en bra start och gott om utrymme för att växa. Det är enkelt att komma igång och när dina behov ökar finns det stöd för att skala upp både funktioner och prestanda, oavsett om du expanderar till flera länder eller utökar med produkter.

Fördelarna med att välja Magento är bl.a:

  • Plattformen är open source (gratis)
  • Fullt med funktionalitet från start
  • Flexibel och skalbar
  • Sökmotoroptimerat
  • Mycket användarvänlig och enkel att lära sig
  • Stöd för flera butiker
  • Enkel att bygga ut

Förenkla betalningsprocessen med OneStepCheckout!

EVRY One Halmstad AB är en auktoriserad partner till OneStepCheckout och vi rekommenderar OSC till alla våra kunder. OSC är en tilläggsfunktion till Magento som tar marknaden med storm och som har blivit en funktion som man bara måste ha.

OSC är en total modernisering av standardkassan i Magento. Kärnfunktion är att det minskar kassans sex steg till endast ett! Summor och priser uppdateras dynamiskt med AJAX när frakt/betalsätt väljs. Kunden fyller enkelt i sin adress och väljer leverans/betalningsmetoder på samma sida, istället för att behöva göra stegen på olika sidor.

Förenkla processen i kassan resulterar i att fler kunder slutför sina köp, och detta har en omedelbar effekt på din vinst. Det är den enskilt mest effektiva tekniska förändring du kan göra för att minska tiden i kassan.

Läs mer här

Några av våra lyckade projekt:

Engelsons Postorder ABTaigaProfilbollen

För mer information kontakta Karin Svensson på 0703-878200 eller karin.svensson@evry.com