OnTag

OnTag är idag en standard för utskrift av scorekort från GIT
Idag har över 200 svenska golfklubbar valt OnTag för utskrift av personliga scorekort från GIT för sällskapsspel och för tävling. Ca 30 nya klubbar beslutar sig varje år för att investera i OnTag konceptet. En del gör det för att för att kunna utnyttja Golfterminalen med betalning fullt ut. Andra gör det för att det underlättar för personalen och att det gör incheckningen snabbare. Oavsett anledning så får man en proffsig lösning med nöjda kunder. 

Unikt utskriftskoncept
OnTag är ett unikt utskriftskoncept för golfklubbar. Det är helt integrerat i GIT och Oscar. OnTag effektiviserar greenfeehanteringen och skapar ett mervärde för både gäster och medlemmar!

I OnTag-paketet ingår en unik mjukvara samt en skrivare av mycket hög kvalitet
och med lång livslängd. Samma modell används för samtliga utskriftstyper och
gör etikettutskrifterna till rena nöjet på klubben! Inga krångliga inställningar eller pappersstrul.

Personliga scorekort
Med OnTag kan klubben skriva ut alla de etiketter som behövs på en golfklubb.
Förutom de vanliga adress-, bagbricks- och scorekortsetiketterna går det tex att få automatiska utskrifter av greenfeetaggar, greenfee-etiketter och/eller kompletta scorekort direkt från starttidsschemat/GIT-kassan.

Scorekort innehåller information om betald greenfee, pris och giltighetstid, spelarens starttid och spelhandicap men det finns även plats för reklam, lokala regler och annan matnyttig information.

Enkelt och effektiv som sparar tid och pengar
Med programvaran administrerar ni enkelt den text och de bilder ni önskar. Det går också att skriva ut kompletta personliga scorekort i samband med tävlingar. Systemet stödjer alla typer av spelformer och anpassar scorekortet automatiskt efter aktuell spelform och typ av rond. Systemet sparar mycket tid och pengar i administration. Med OnTag scorekort är klistrande av scorekortsetiketter över.

Komplett betalterminal med OnTag
OnTag med scorekortsutskrifter kan dessutom kopplas samman med självbetjäningsterminalen GD8011, en perfekt lösning för klubben att ta betalt
och låta golfaren få sitt personliga scorekort. En bra service tidiga mornar
och sena kvällar. Läs mer under Golfterminalen.