Partners

EVRY One Halmstad har ett utbrett partnerskap med många olika företag i olika branscher. Våra partners hjälper oss att stärka vårt erbjudande och tillför nytta och expertkunskap för våra kunder.  

QuickSearch är ett ledande undersökningsteam på 20 personer som jobbar på en global marknad med svenska stoltheter som exempelvis Ikea, Volvo, SKF och Tetra Pak. Genom att kombinera undersökningar med strategi, dialog och system hjälper vi våra kunder att få nya insikter och bli mer proaktiva.

Quicksearch har många specialiteter en av dem är löpande gästundersökningar där de undersöker kundnöjdheten för besökare inom bl.a restauranger, massörer, golklubbar.

Med över 11 000 kunder i portföljen för löpande undersökningar är de en av Sveriges absolut största inom området. Denna expertis och deras produktflora utnyttjar vi till något positivt för de svenska golfklubbarna.

Quicksearch är en effektiv partner inom undersökningar och de har en egen produktportfölj med många effektiva och nyttiga produkter. Dessa produkter och deras expertis kommer golfklubbarna till nytta på ett mycket effektivt sett.

Deras energi och vilja att hela tiden ta fram nya produkter inom undersökningar gör att SYSteams produktflora för undersökningar växer och blir starkare hela tiden.

Välkommen till GolfServices!

GolfServices är ett företag som brinner för golfen och drivs av att vara en viktig del i den förändring golfbranschen står inför. Golf är en mycket stark produkt, om den vårdas. Vår starka övertygelse är att synergier mellan en golfanläggnings alla olika byggstenar är nyckeln till att skapa mervärde för golfaren, och då menar vi golfaren i alla former. Samverkan mellan receptionist, golfshop, banutvecklare och restaurang, där alla drivs med samma värderingar och mot samma mål gör under för både stämning och kvalitet på en golfanläggning. Detta i sin tur leder till högre intäkter och lägre kostnader.

Vad bygger GolfServices detta resonemang på?
För att beskriva det tar vi en titt tillbaka till början av detta århundradet. Vår erfarenhet sträcker sig långt tillbaka som golfare, men främst som yrkesmän inom branschen. Golftränare, receptionist, kansliansvarig, banarbetare och klubbchef är exempel på positioner vi haft genom åren.

Idén kring GolfServices började växa fram hos Fredrik Kocon när han utförde ett uppdrag åt 10 kommuner i nordvästra Skåne som gick ut på att marknadsföra regionen som Sveriges golfdestination nummer ett. Resultatet av arbetet visade att klubbar, hotell och turismnäring måste arbeta närmre varandra för att nå bättre resultat. För att kunna göra det utvecklades modeller för marknadsföring och kampanjer som var beroende av analys, uppföljning och användning av affärssystemet GIT.

I detta arbetet föddes GolfServices under 2011. Nu är det upp till bevis. Genom GolfServices modeller, analyser och arbetssätt hjälper vi till att utveckla er golfanläggning. Det är nu dags att förändra golfSverige. Låt oss göra det tillsammans med er.

Alla vet att bilder förstärker ett budskap och att en bild säger mer än 1000 ord. Trots att var och varannan nu har en proffskamera är det ändå stor skillnad på bilder och bilder.

Vi har valt att arbeta tillsammans med Peter Cordén för att han har en unik känsla för bilder och inte bara att vara där och ta dem i rätt tid med rätt inställning utan också den känslan som bilderna förmedlar när man ser dem.

Peter har specialicerat sig på att fotografera golf och golfbanor vilket han blivit en mästare på. Idag är han en av Sveriges mest kända golffotografer med uppdrag för bla Golf Digest där vi ibland ser hans unika bildtalang.

Peter tar uppdrag över hela världen men njuter att fotografera Svenska banor under vår sommar och höst. Peter släppte sin egen bok för ett par år sedan, där har han plockat fram sina egna guldkorn, en njutning för både ögat och gommen.

Kontakta gärna Peter direkt om ni vill få professionella bilder på er egen bana,
0707-33 32 02, www.corden.se

Se gärna Peters eget bildspel med sköna bilder från Sverige och hela världen